26
August

An Irish Evening

An Irish Evening 2022 – oplev alle de kendte irske sange, den nye irske sangstjerne samt et forrygende Riverdance-show. Et set up med i alt 21 mand.

Irsk aften byder igen i år på det bedste musik og dans fra den grønne ø. Gæsterne vil opleve trad. irsk musik, sange på irsk, moderne irsk folk, Riverdance-show samt inspirerende foredrag om Irland og gode smagninger af irsk whiskey & irsk øl, så programmet vil appellere til gæster i alle aldre.

Musikken leveres af den nye irske sangstjerne Aoife Scott & Band, som bl.a. er kåret til bedste sangerinde i Irland 2021, Dublin-bandet Billy Treacy & The Scope med ægte irsk musik fra pubberne i Dublin med alle de kendte irske sange og ballader, som de fleste danskere kender og synger med på, samt den meget erfarne og forrygende dansetrup Realta Dance, der laver et Riverdance-show i verdensklasse.

 

Tidsplan.

  • Kl. 16:30 Whiskysmagning
  • Kl. 18:00 Irish dinner
  • Kl. 19:30 Realta Dance. Irsk dance show
  • Kl. 19:45 Aoife Scott & Band. Trad. / song 80 min
  • Kl. 21:15 Realta Dance
  • Kl. 21.30 Billy Treacy & The Scope
  • Kl. 23.15 Slut

 

Udvalgt musik-program:

Realta Dance – Irish Dance Show (Irl.)

Irsk dans og stepdans behøver vist ikke nogen intro- duktion, da det er kendt og elsket over hele verden. Dansetruppen Realta Dance kommer fra Irland og be- står af 5 særdeles talentfulde dansere, der med smit- tende humør giver et forrygende show med trad. danse og irske stepdanse, som hver gang får taget til at hæve sig.

Gruppens leder er Raymond Sweeney fra Drumkeen i Donegal, som startede med at danse i en alder af 9 år og blev professionel danser som 16-årig.
Han har vundet utallige konkurrencer i irske, engelske og skotske mesterskaber, ligesom han i mange år dan- sede med vel nok verdens mest berømte dansetrup Mi- chael Flatley’s Lord of the Dance. Han har optrådt med danseshow i Europe, Brasilien, Singapore, Taiwan, USA og Canada, og senest har han været kreativ leder og hoveddanser på showet “TitanicDance” i Belfast. Realta Dance var stjerner ved “Irish Evening 2021”, og nu kan gæsterne glæde sig til et gensyn med irsk dans og stepdance i verdensklasse, når Realta Dance igen optræder på Spillestedet Blokhus i sep. 2022.

page2image66459744

Aoife Scott & Band (Irl) – Irish trad./song

Ny stjerne på den irske folk-himmel og del af den berømte Black-familie med bl.a. moderen Frances Black og tanten Mary Black.
Efter hendes debutalbum “Carry The Day” fra 2016 vandt Aoife Scott vandt 2 x Irish Folk Awards 2017 som “Best Folk Act” samt “Song of The Year” med “All Along The Wild Atlantic Way” med efterfølgende udsolgte tur- neer i bl.a. Australien, USA og Europa.

I jan. 2020 udgiver Aoife Scott hendes andet album “Homebird” med en ny samling meget smukke og ud- tryksfulde irske sange. De fleste af sangene er skrevet af Aoife Scott i samarbejde med andre musikere, og al- bummet er produceret af Ron Black, kendt fra Alison Krauss ́ band Union Station.

Aoife Scott ́s fantastisk smukke stemme og udtryks- fulde sange er helt enestående, hvor den går fra det skrøbelige og æteriske til kraftfuld og stærk. Netop denne professionalisme har hun opbygget helt fra hen- des barndom, hvor hun har sunget sammen med hen- des mor Frances Black, der er én af de bedst sælgende sangerinder i Irland, samt hendes tante Mary Black, der måske er den mest berømte irske sangerinde nogen- sinde. Resten af Black-familien er ligeså kendt i musik- kredse med bl.a. medlemmer i The Coronas og andre bands.

Aoife Scotts sange er præget af hendes passion for tra- ditionel musik med tekster, der kredser om dybt person- lige fortællinger samt sange omkring irsk historie og so- ciale forhold, der giver et facetteret og personligt billede af forholdene i Irland i dag.

Siden hun startede som ganske ung i 2013 har Aoife Scott været hyppig gæst i irsk og engelsk TV som BBC’s Imeall Geal, den irsksprogede kanal TG4’s An

Nollaig Linn, Ceol na nOileáin og Fleadh TV Live samt tillige i “The Windmill Lane Sessions”
Hun har desuden spillet opvarmning til Bob Dylan og Van Morrison ved festivalen London Feis.

I 2019 blev hendes sang “The December Letter” kåret til Single of the Year ved ASLR Celtic Music Awards i USA samt den mest spillede julesang på den irske nati- onale radio RTE Radio 1 i december 2018.

“This Irish Singer stands out for the beautiful crystal clear warm vocals. Stylistically she successfully bridges Irish trad., contemporary singer/songwriter, and pop.” Folk World
“A fiery passionate young talent springing from a fine musical family”
HotPress
“An important instalment in the legacy of traditional Irish music”.
Irish Echo
“”Carry The Day” is a richly layered impressive debut album”
The Irish Times
Læs mere: www.aoifescott.com og se video & TV-op- trædener: www.aoifescott.com/video

page3image66362480page3image66361440page3image66356448


page4image66361648page4image66356240

Billy Treacy & The Scope (Irl.) – trad/folk/rock

Billy Treacy & The Scope er et rigtigt pub-band fra Dub- lin, som spiller alle de kendte irske sange, som de fleste danskere kender og synger med på.
Udover at spille på de kendte pubber i Dublin og Irland har gruppen været på flere turnéer i Europa med optræ- den i fransk og irsk TV, og kommer nu for første gang til Danmark. I 2017 spillede de for 60.000 tilskuere i det ikoniske Croke Park Stadium i Dublin som optakt til All Ireland Hurling kamp.

Derudover har de indspillet flere albums med både trad. irsk musik og deres egne moderne sange, men altid med en genkendelig klang af irsk musik. I 2015 udkom albummet “Head Above Water” med primært egne sange, og i januar 2022 udkommer det nyeste album «Life» med singlen “The Market”, som er blevet beskre- vet som “the best song about Dublin we’ve heard in ages”.

Musikerne er særdeles erfarne og har spillet med kendte irske bands som The Dubliners, The Chieftains, U2, Hothouse Flowers, Sinead O ́Connor og mange flere. Den dygtige uillian pipes-spiller Eoin Dillon har været med til at starte det kendte band Kíla, som har turneret overalt i verden bl.a. på Glastonbury og Mon- treux Jazz Festival.
Gruppen består af:
Billy Treacy: Guitar & vocals
Anna Mary Donaghy: Fiddle
Anthony Warde: Banjo & mandolin
Eoin Dillon: Uillian Pipes & whistle
Graham Watson: Bass & bodhran

“This is just brilliant, you’ve taken us all on that journey with your (song) “Ma”. Fair play to you, it’s a belter and a great tribute. Ride on Billy.”
Christy Moore

“A gorgeous heartfelt song “Ma” delivered by Billy with his characteristic Dublin colour & gusto”
Ruth Smith Rte Simply Folk
“Powerful” (Moving This Way)

Irish Mirror

“A Masterpiece” (The Market)

IrishCentral.com

“I absolutely love it” (The Market)

Caoimhe Ní Chathail,Blas Ceoil BBC Radio

“2021 Ones to watch”

Dublin Live

Bestil billet her

Kommende arrangementer

Kommende koncerter – muligt at bestille billetter ud for hver koncert. Oplev en koncert i hyggelige omgivelser. Gør aftenen til noget særligt og bestil også vor koncertmenu.

24

June

FRANKIE VALLI AND THE FOUR SEASONS BEACH BOYS NIGHT

USA – ONE NIGHT 2 SHOWS.  Der var 2 bands der i 60’erne toppede hitlisterne i USA:   FRANKIE VALLI and…

29

July

Mike Pender’s SEARCHERS

Mike Pender grundlagde The Searchers i Liverpool i 1959 med John McNally. Bandet tog deres navn fra den klassiske John…

12

August

SPIRIT OF SMOKIE Featuring Dean Alan Barton

SPIRIT OF SMOKIE Featuring Dean Alan Barton SPIRIT OF SMOKIE er en førsteklasses musikalsk oplevelse, der genskaber den oprindelige lyd…

02

September

MCCARTNEY ALL THE BEST

McCartney:  ALL THE BEST BAND Having played Paul McCartney in the Internationally acclaimed Beatles Tribute band “The Classic Beatles”, for in…