27
Maj

Hallur Joensen

International countrysanger Hallur Joensen fra Færøerne gæster for første gang SPILLESTEDET BLOKHUS. Hans karriere blev indledt i midten af 1990èrne som frontmand i bandet »Vestlige Blues«. Bandet turnerede over det meste af Skandinavien gennem det meste af årtiet.

Siden rejste Hallur i 2008 til Nashville for at indspille sit album med titlen »Pickin Time i Nashville«, der blev det bedst sælgende album det år.

Hallur Joensen er inspireret af Hank Williams og Merle Haggard og er i løbet af få år blevet en regelmæssig radiogæst i hele Europa og Japan.

Hans store karriere indenfor country-genren med optræden på mange af de store scener både i ind og udland. Det største gennembrud kom efter pladeindspilninger med verdensstjerner som bl. a. Kris Kristoffersen, Charley Pride og The Bellamy Brothers. Siden har han vundet adskillige Music Awards og er i dag en efterspurgt kunstner.

Derfor er vi også stolte af at præsentere Hallur Joensen på SPILLESTEDET BLOKHUS fredag den 27. maj 2022.

Pladeindspilninger:

  • 2008 – Pickin’ Time In Nashville[6] – Mest solgte album på Færøerne i 2008. CD’en blev optaget i Nashville.[7]
  • 2009 – Smile
  • 2011 – Enn stendur hurð mín opin. 13 sangir. 11 af sangene er færøske sange. Jákup Zachariassen har komponeret 10 af disse sange, og en melodi har Jákup Zachariassen og Kristoffer Mørkøre komponeret sammen. To cover-sange er på CD’en. Teksterne er skrevet af Martin Joensen, Niclas Johannesen, Jákup Zachariassen og Steintór Rasmussen.[8]
  • 2013 – Hallur with Stars and Legends (indspillet i Nashville med forskellige gæstesangere som f.eks. Bellamy Brothers, Bobby Bare, Jóhanna Guðrún Jónsdóttir, Kris Kristofferson og Charley Pride.
  • 2015 – Cozy Cowboy
  • 2015 – Lívið er ein lítil løta
  • 2020 – Runnin ár

Folder

International countrysanger Hallur Joensen fra Færøerne gæster for første gang SPILLESTEDET BLOKHUS. Hans karriere blev indledt i midten af 1990èrne, hvor han lod sig inspirere af Hank Williams og Charlie Pride. Det blev så godt, at han løbet af få år blevet en regelmæssig radiogæst i hele Europa og Japan. Gennembruddet fik han efter pladeindspilninger med verdensstjerner som bl. a. Kris Kristoffersen, Charley Pride og The Bellamy Brothers. Siden har han vundet adskillige Music Awards, og han er i dag en efterspurgt kunstner Derfor er vi også stolte af at præsentere Hallur Joensen på SPILLESTEDET BLOKHUS.

Bestil billet her

Kommende arrangementer

Kommende koncerter – muligt at bestille billetter ud for hver koncert. Oplev en koncert i hyggelige omgivelser. Gør aftenen til noget særligt og bestil også vor koncertmenu.

12

February

THE DUBLIN LEGENDS – ”The Dubliners”

UDSOLGT! THE DUBLIN LEGENDS – ”The Dubliners” Glæd jer til en aften i selskab med musikalske legender og velkendte sange…

04

March

Elvis has NOT left the building

Elvis has NOT left the building.! “Before Elvis there was nothing.” – John Lennon. Noget af et udsagn af John Lennon,…

01

April

Hardinger Band

Hardinger Band var en kæmpe succes, hvor vi blev blæst bagover af den mest rockede udgave af Shu Bi Dua…

15

April

McKinleys

Som en anden Fugl Fønix rejser det legendariske Aalborg-band, McKinleys, sig fra asken for endnu en gang at flyve op,…

28

April

JOHNNY “KANDIS” & COUNTRY FRIENDS MED MUSIIK FRA NASHVILLE

Forsangeren I Danmarks populæreste partyband “Kandis” er nu klar med en live-version på CD og DVD af sine største country-favoritter.…

20

May

Erann DD

Still Believing” 20-års jubilæum i 2021 I 2001 vandt Erann DD ‘Best new artist’ til Danish Music Award. Samme år sang…

24

June

FRANKIE VALLI AND THE FOUR SEASONS BEACH BOYS NIGHT

USA – ONE NIGHT 2 SHOWS.  Der var 2 bands der i 60’erne toppede hitlisterne i USA:   FRANKIE VALLI and…

29

July

Mike Pender’s SEARCHERS

Mike Pender grundlagde The Searchers i Liverpool i 1959 med John McNally. Bandet tog deres navn fra den klassiske John…

02

September

MCCARTNEY ALL THE BEST

McCartney:  ALL THE BEST BAND Having played Paul McCartney in the Internationally acclaimed Beatles Tribute band “The Classic Beatles”, for in…