03
April

JOHN SCHMIDT

Mange at Johns sange har flere år været flittigt spillet på landsdækkende radio, og har høstet stor anerkendelse fra radioværter rundt om i Danmark. John har flere gange været gæst i Eldorado hos Jørgen de Mylius, samt i Peters Verden, og jeg har mere end 2500 afspilninger på dr P4 og P5.

Hans seneste album ‘Viva la vie Boheme’ er en lille hyldest til det lidt skæve, det umiddelbare, det der sommetider ikke altid passer ind i det forudsigelige og trygge. En hyldest til det i os som mennesker der vil og mærker noget andet end det der råbes højst om. Han tror på den kærlige energi. De fænomener der opstår når vi sænker paraderne og lader verden forme sig inden tanken. På den måde bliver Johns sange til.

“Det er også min vej ind til kærligheden til mig selv og det jeg er skabt af, og skabt til, uanfægtet af andres forventning. Det er måske det album hvor jeg langt om længe plejer mig selv på samme måde, som jeg har bestræbt mig
på at være for andre, og ønsket for andre. At de skal leve det liv der er rigtigt for dem, så længe kærligheden og næstekærligheden, empatien er fundamentet. Jeg er sanger og sangskriver, det er mit dna og min måde at kunne bidrage til samfundet, i form af lidt åndelig føde.” – John Schmidt

Menu:
Forret: Varmrøget laks, serveret med urtecreme, lime, fennikel samt friske urter. 

Hovedret: Langtidsstegt kalveculotte, serveret med pommes rissolles, tomat/svampe saute, selleripure samt bordelaise sauce.

Bestil billet her