04
November

Touch Of Shadows – Cliff Richard & The Shadows aften

Lørdag den 4. November  kl. 20:00 er der på  Spillestedet Blokhus et fremragende tilbud. Der bliver trykket alvorligt på den nostalgiske knap og drejet på den musikalske hane, når bandet TOUCH of SHADOWS går på scenen.

 

Spillestedet Blokhus bliver omdannet til et Wonderful Land, og alle er velkomne. Selvfølgelig først og fremmest The Young Ones, men også en evt. Bachelor Boy, der er på udkig efter A Girl Like You med et par Lucky Lips. Måske hun sidder og tænker: Don´t Talk To Him når han nærmer sig og siger: Do You Wanna Dance og Put On Your Dancing Shoes. Men det skal nok ende med, at hun efter at have begyndt forsigtigt som Foot Tapper vil Dance On som hans Living Doll.

 

Aftenen vil herefter stå i kærlighedens tegn: Hun vil hurtigt ligne en, der Got A Funny Feeling og tænke: I Could Easily Fall In Love With You. Så vil han sikkert fortælle om sin Summer Holiday og All My Sorrows og tilbyde et par Lessons In Love. Hun kan få det Sealed With A Kiss og glæde sig til The Next Time.

 

Alle er velkomne. Riders In The Sky og folk, der bor In The Country. Måske lægger Kon-ti-ki til i havnen og lodser en Apache af. Ham kan du så ryge en Peace Pipe med.

 

Det hele skulle gerne ende med at du tænker: Absolut Spillestedet Blokhus lørdag den 4. November.

 

Husk danseskoene. !!

 

 Pris 200,-

Bestil billet her