Mad og musik
De fleste af vore koncerter begynder kl. 20.00.
Mange af vore gæster vælger at nyde Nordstjernens lækre 2-retters koncertmenu som serveres fra kl. 18.00.
Som hovedregel tilbydes en forret og hovedret til prisen på kun kr. 195,- pr. kuvert.
Der serveres veltillavet mad af høj kvalitet. Vore gæster har rost vores koncertmenuer til skyerne.
Som en ny service for vore mange gæster, er det nu muligt at booke Koncertmenuen samtidig med koncertbilletten. Al booking, reservation og betaling foregår online.
Spillestedet Blokhus
Kirkevej 5
9492 Blokhus
Telefon (+45) 61660624
E-mail info@spillestedetblokhus.dk
Herunder ser du vores koncertmenuer for 2022:
Fredag den 20 Maj 2022 Erann DD
Hovedret:
Stegt kalkunbryst med grillet spidskåls salat vendt i vinaigrette, ovnbagte kartofler og cremet flødesauce
Dessert:
Brownie med syltede bær og pisket cremefraiche smagt til med vanilje
Fredag den 27. Maj 2022 Hallur Joensen
Hovedret:
Marineret svinekam m. grillet grøntsager, svampesauce og knuste kartofler med friske krydderurter
Dessert:
Brownie m. syltede bær og syrlig cremefraiche
Fredag den. 24. Juni 2022 FRANKIE VALLI AND THE FOUR SEASONS BEACH BOYS NIGHT
Hovedret
Bavette (Flat iron steak) med Stegt blomkål, vendt med marineret kål, Demi glace og smør ristede kartofler.
Dessert
Jordbær fromage med let pisket flødeskum og drys.
Fredag den 29. Juli 2022 Mike Pender’s SEARCHERS
Hovedret:
Kalve Culotte med variation af løg bestående af (Puré, forårsløg og støv lavet af zittauer) Sauce borderlaise og kartofler vendt med friske krydderurter.
Dessert:
Isbombe med honning ristede nødder, karamel sauce og crumble på toppen.
Fredag den 12. august 2022: SPIRIT OF SMOKIE Featuring Dean Alan Barton
Lakseroulade fyldt med cremet flødeost og laks toppet med rejer og krydderurter
Langtidsstegt svinebryst med bagt selleri, puré af selleri, syltede græskar toppet med friske krydderurter
Fredag den 26. august 2022: An Irish Evening
Forret
Røget laks med urte mayo, syltede græskar og toppet med urter og sprødt
Hovedret
Duroc svineudskæring marineret i Irish Kilkenny Ale med bagt kålsalat vendt med marineret æbler og friske krydderurter. Hertil en kraftig sauce og smør ristede kartofler
Fredag den 2. september 2022 McCartney: ALL THE BEST BAND
Hovedret
Helstegt kalvefilet med variation af gulerod, kraftig kalve sauce og pom rissoles.
Forret:
Spansk landskinke med oliven, pesto, sylt og spæde salater.