Mad og musik
De fleste af vore koncerter begynder kl. 20.00.
Mange af vore gæster vælger at nyde Nordstjernens lækre 2-retters koncertmenu som serveres fra kl. 18.00.
Som hovedregel tilbydes en forret og hovedret til prisen på kun kr. 195,- pr. kuvert.
Der serveres veltillavet mad af høj kvalitet. Vore gæster har rost vores koncertmenuer til skyerne.
Som en ny service for vore mange gæster, er det nu muligt at booke Koncertmenuen samtidig med koncertbilletten. Al booking, reservation og betaling foregår online.
Spillestedet Blokhus
Kirkevej 5
9492 Blokhus
Telefon (+45) 61660624
E-mail info@spillestedetblokhus.dk
Herunder ser du vores koncertmenuer for 2020 / 2021:
23 april 2021 Barbara Moleko
Forret
Lakserilette rørt med urtecreme, serveret med friteret kapers, syltede rødløg og sprød salat.
Hovedret
Krydret svinekam med grillet spidskål, pommes anna og vildt flødesauce
07. maj 2021 kl 20:00 SHU BI DUA .. HARDINGER BANDHYLDEST TIL MICHAEL BUNDESEN
Forret
Lakseroulade med sprød rugbrød, lime, urtedressing og sprød salat
Hovedret
Oksefilet med årstidens grønt, Pommes Anna og pebersauce.
Fredag den 21 Maj 2021 Erann DD
Hovedret:
Stegt kalkunbryst med grillet spidskåls salat vendt i vinaigrette, ovnbagte kartofler og cremet flødesauce
Dessert:
Brownie med syltede bær og pisket cremefraiche smagt til med vanilje
27 Maj 2021 Johnny “kandis”
Hovedret:
Krydre marineret kalvefilet, hertil timian kartofler, årstidens garniture samt svampesovs
Dessert:
Vanilje Panna Cotta, serveret med rå marineret bær og is
Fredag den 11. juni kl 20.00 2021 Elvis has NOT left the building.!
Hovedret:
Helstegt kalvefilet med bagt spidskål drysset med nødder, syltede perleløg, champagnesauce og knuste kartofler
Dessert:
Fransk citrontærte med brændt marengs
13. august 2021 The Walkers
Hovedret:
Langtidsstegt okseculotte, serveret med Pommes Anna, hertil grønne asparges, bagt tomat samt rødvinssauce
Dessert:
Hjemmelavet pandekager, fyldt med chokoladecreme, hertil appelsin sauce samt nødder
3. september 2021 The Beatles Revival
Forret:
Spansk skinke, serveret på sprød salat, hertil hjemmelavet pesto, syltede rødløg samt oliven
Hovedret:
Braseret kalvebryst, serveret med peberrodspure, pommes rissolles, bagte rødbeder samt skysauce
24. september 2021 The Boos
Hovedret:
Rødvins marineret svinemørbrad serveret med timian kartofler, variation af syltede rabarber og rødløg hertil sky sauce
Dessert:
Hjemmelavet islagkage serveret med friske bær
Lørdag den 23. oktober 2021 Ivan Pedersen. 54 år på scenen og stadig spillevende.
Forret:
Carpaccio med parmesan chips, sprød salat, oliven støv og pesto
Hovedret:
Langtidsstegt svinekam med bagte rodfrugter, vildtsauce og smørristede kartofler
30. Oktober 2021 Hollywood Party
Forret:
Rilette af pork, serveret med en variation af blomkål og sprød fennikel vendt i havtorn vinagrette.
Spansk Jamon Serrano serveret med hjemmelavet pesto, oliven støv og karse.
Lufttørret italiensk Bresaola med semi dryed tomater, parmesan chips og balsamico glace.
Hovedret:
Ægte American Beef BBQ tilberedt ved Low & Slow US grilning.
Langtidsstegt American kalkunbryst marineret i honning, sennep og friske krydderurter.
Tilbehør:
Stegte kartofler vendt med salvie smør, friske hakket timian og rosmarin.
Kogte knuste kartofler vendt med revet parmesan og hakket persille.
Salat:
Walk Of Fame. BLT salat med sprødstegt bacon, langtidsbagte tomater og sprød hjertesalat serveret med ranch dressing.
Sunset Boulevard. Grillet spidskåls salat med majs stegt i brunet smør, syltede perleløg, ristede hasselnødder og senneps vinagrette.
Dessert:
American Apple Pie med farin, kanel, mandler og marcipan.
Brownie med Hollywood Mashmellows smagt til med tranebær og saltet karamel.
12. November 2021 ANNE DORTHE & MARIA TØSEDRENGENE
Hovedret:
Helstegt kalveculotte med løg puré stegte svampe, rødvinssauce og pommes rissoles
Dessert:
Klassisk citronfromage med knas og sylt
Fredag den 26. november 2021 Alex Nyborg Madsen “Around Christmas”
Moderne Julemenu
Hovedret:
Rødbede rimmet laks med peberrods støv, friteret kapers, dild mayo og sprød salat
Svinekam med puffet svær, kartoffel chips, stegt rødkål vendt med appelsin, hvide kartofler og skysauce
Dessert:
Fromage i nye klæder – Ris ála mande med kirsebær gele