15
November

SING SING SING

UDSOLGT

SING SING SING på 2019 turné

Du kender dem jo godt …

Danmarks mest utænkelige bandkonstellation … en rocksanger-radiovært, en tdl. GP-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret ’Hit med sangen’- tv-kendis og en kommende pop -pensionist beviser nu på 6. år sin levedygtighed. Bandet svæver, som humlebien, i skøn uvidenhed om, at projektet er nærmest naturstridigt og faktisk ikke burde kunne lette fra jorden.

Dét har Sing Sing Sing gennem årene klart modbevist, for flyve – det kan ensemblet i høj grad.

Sing Sing Sing er: Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Lonnie Kjer og Søren Jacobsen, og med ekstra musikere turnerede de i efteråret landet tyndt på en så godt som udsolgt turne. I efteråret 2018 er de på vingerne igen.

Du har sikkert hørt sangene fra In This Together, det andet og seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over og på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand. Første single fra albummet: Come Back Home var en radiodarling og nærmest et fænomen på de sociale medier og endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tv-udsendelsen: ”Landmand søger kærlighed”.

Med alle medlemmers aktive medvirken i sangskrivningen, er variation i repertoirets klang og udtryk sikret – både på albums og ved koncerterne.

Men Sing Sing Sing er mere end bare musik og sange – og gruppen bør helt sikkert opleves live. Længden på køerne til bandets ”meet and greet” med publikum efter koncerterne – og de mange, mange skrevne publikums-reaktioner efter koncerterne – indikerer tydeligt bandets usædvanligt varme samspil med de fremmødte.

Live-oplevelsen bliver som sagt mulig igen i efteråret 2018 fra d. 15. november, hvor ballet åbnes i Blokhus, og derfra fortsætter landet rundt med deres efterhånden velkendte og impulsive ping pong og en bunke gamle og nye sange i lommen.

Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower og straight pop og er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos det fremmødte publikum. Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, og med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal og kor for alle pengene.

Sing Sing Sing går i sangskrivnings-lejr sidst på sommeren 2019 og sensommeren i øvelejr og skarp træning, inden de i november 2019 begynder turnéen og når at besøge 20 af landets spillesteder og koncertsale.

 

Menu:

Hovedret:
Hvidløgsmarineret svinekam, rødbede chips, gulerødder, brøndkarse og Pommes Rissolle

Dessert:
Klassisk citronfromage, let pisket fløde samt syltede citron

Bestil billet her