07
April

McKinleys er tilbage på toppen! 

McKinleys er tilbage på toppen! 

Det legendariske Aalborg-band  McKinleys er atter på landevejene – og er klar til at give den max gas til den fedeste 70’er fest!

 

Bandet blev dannet helt tilbage i 1966, og varemærket har i alle årene været gennemarbejdede, flerstemmige vokal­arran­ge­men­ter med inspiration fra verdensnavne som Beach Boys, Queen og Eagles.

En sådan vokalside høres kun sjældent på den danske musikscene. Alle seks bandmedlemmer bidrager til vokalarbejdet med veteranen https://care4needycopts.org/wvq8yq3tsm  Jan Grau – medlem siden 1968 – som den selvfølgelige frontfigur.

I 2022-udgaven er  McKinleys klar med to spritnye indspilninger og to genindspilninger af tidligere pladehits – for  McKinleys har en glorværdig pladekarriere bag sig:

– Det begyndte i 1972. Det år debuterede vi på vinyl med sangen  Order Diazepam Online Song Of My Friends. Året efter, i 1973, udgav vi albummet ” Pick Up Passion, fortæller https://www.angelinvestmentnetwork.net/armsr4spf  Jan Grau.

Siden gik det slag i slag med otte singleplader og fem albums, der udkom i perioden 1973-1980. Mere end 50.000 solgte plader er det blevet til. Topsælgeren var opsamlings-albummet ” New Shoes For The Old Suit fra 1979 med 25.000 eksemplarer.

– Publikum har taget lige så godt imod de fire nye indspilninger, som de har modtaget alle tidligere. I løbet af corona-nedlukningen har jeg fortalt lidt om  Order Valium Online Overnight Uk McKinleys på de sociale medier. Og derfor ved jeg, at der findes folk derude, som stadigvæk husker os. Vi har derfor glædet os meget til at møde dem igen, og det var en fornøjelse, da vi i foråret 2022 for alvor kom igang med koncerterne igen.
De to nye numre er  https://missafricausa.org/ldq602hrj ”Motown” skrevet af Steen Christensen fra Dodo & The Dodoes, Ivan Petersen samt Mogens Binderup samt https://integraleuropeanconference.com/2022/11/17/x2soou8ty  ”Can’t Stop Dreamin’ ” skrevet af Morten Dybdahl. De to genindspilninger er:  “Let’s Hang On” (The Four Seasons 1965) og Ivan Pedersens sang fra 1982  ”Ta’ Mig”.

 

Buy Carisoprodol Ivan Pedersen var blandt stifterne af  McKinleys. Han har som bekendt skabt sig sin egen imponerende karriere inden for populærmusikken, siden han forlod McKinleys i 1980.

Det oprindelige  https://integraleuropeanconference.com/2022/11/17/e9u3qeh McKinleys holdt for første gang pause for over 40 år siden, men blev gendannet i 2004 og spillede over alt i Danmark til udsolgte halballer frem til 2019. I den periode blev det også til nye pladeudgivelser: I 2009 blev nummeret https://thebirthhour.com/y7fwo7an  ”Love On The Moon” sendt på gaden sammen med tre andre numre: Buy Soma Legally ”Hannah”,  ”Elenore” og  ”Dirty Tricks”. Orkesterets 50-års jubilæum blev fejret i 2016 med en kæmpebal i Vejgårdhallen i Aalborg.

– Nu skriver vi 2022 og der er gået et par år, hvor der har været stille omkring  McKinleys – men jeg er på ingen måde færdig med konceptet, fastslår  Buy Carisoprodol 350 Mg Jan Grau.

Jeg sender i den forbindelse en venlig tanke til andre nulevende af det oprindelige  https://victoriamapperley.co.uk/daz0966c5u McKinleys: Ivan Petersen, Per Lunen og Henning Hansen. De har tilstået mig rettighederne til både bandnavn og logo.

Det er lykkedes Buy Alprazolam 0.5  Jan Grau at finde en flok dygtige musikere, der deler hans glæde ved den pop-, rock- og discomusik, som udgør  https://kevinreillycollection.com/7cthislh60 McKinleys-repertoiret.

Besætningen anno 2022 er:
*  Jan Grau,
 lead vocal
*  John Ellekrog, guitar, vocal
https://pastiebap.com/site-news/plfhu0r93m2 *  Anders Krone Heinze, bass, vocal
https://integraleuropeanconference.com/2022/11/17/8gotelpb *  Jørn Gammelby, guitar, vocal
https://kevinreillycollection.com/hy14aiujm5 *  Kenneth Tække, keyboards, vocal
*  Bo Berg, trommer

 

Ring til Cheap Generic Valium  Jan Grau (tlf. 20 750 761) – eller send ham en mail på  https://www.angelinvestmentnetwork.net/em5jcnqn grau7515@gmail.com  eller  https://www.greenlifestylemarket.com/2022/11/17/9ogek6w21e grau@mckinleys.dk for yderligere info og forespørgsler.

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

Order Diazepam Online Canada Referencer, anbefalinger og udtalelser fra
arrangører, medier og publikum:

 

Jørn Kaae Eriksen, arrangør, Spillestedet i Blokhus:

SPILLESTEDET BLOKHUS vil gerne sige tak for en fantastisk aften.

https://care4needycopts.org/d5533kx3w6 Stemningen var virkelig i top, og vi er klar i 2023.

Til andre arrangører kan vi fra SPILLESTEDET BLOKHUS kun sige: Go for it. !!

 

Knud Havnstrup, Aarhus – efter koncerten i Grenå:

Buy Diazepam Tablets Uk Tak for et fantastisk genhør. Dejligt at genopleve den glade musik fra ungdomstiden.

 

Søren Andersen, journalist, Jyllands-Posten:

Hvis man nu var lidt nervøs for om Jan Graus nye McKinleys kunne leve op til forgængerne, så blev de bange anelser da godt nok gjort til skamme, da bandet fredag kunne opleves i Grenaa Bowlingcenters Sportsbar. To fremragende sæt med de allerbedste sange, fremført af gode musikere og med solidt vokalarbejde, som viste, at der er slidt og slæbt i øvelokalet.

Der er masser af spillejob til jer fremover …Tak for sangene!

 

Jørgen Jensen, Aalborg:

Tillykke til Jan og bandet. Stærkt gået. 🎶🤗

 

Fritz Jensen, Radio Djursland:

Jo, det var en super god aften – og dejlig at høre de gamle numre igen. Jan Grau kan jo bare det der!

 

Inge Marie Heinze, Lundby:

Tak for en forrygende festlig aften 👏💃
De gamle danseben er trætte i dag 🙈😊

Bestil billet her

Kommende arrangementer

Kommende koncerter – muligt at bestille billetter ud for hver koncert. Oplev en koncert i hyggelige omgivelser. Gør aftenen til noget særligt og bestil også vor koncertmenu.

17

March

Herman’s Hermit

Fra 60’erne, gennem 70’erne, 80’erne, 90’erne og nu i det nye årtusinde er Herman’s Hermits “Still going strong”. Siden starten i…

29

April

ONE NIGHT IN DUBLIN
Jetsmark Idrætscenter , Bredgade 140, 9490 Pandrup

Arrangementer afholdes i Jetsmark Idrætscenter , Bredgade 140, 9490 Pandrup ONE NIGHT IN DUBLIN will come to SPILLESTEDET BLOKHUS when…

26

May

Hallur Joensen

International countrysanger Hallur Joensen fra Færøerne gæster for anden gang SPILLESTEDET BLOKHUS. Hans karriere blev indledt i midten af 1990èrne…

15

September

Things We Do for Love (TWDFL)

Peter Busborg/Jørgen Thorup/Ivan Pedersen Things We Do for Love (TWDFL) Hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med. Så…

17

November

Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt Solo I sit soloshow tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Humoristisk,…