04
November

Poul Krebs Solo Show

Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer. Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.

Det er forfriskende, når Poul Krebs med en underspillet facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid. Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, han har spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i langt over en million eksemplarer. ’En af dansk poprocks bedste iagttagere,’ skrev BT. ’En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse,’ skrev Jyllands Posten. ’En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,’ skrev GAFFA.

Historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge, livets relationer. Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne. Krebs er en af poprocks bedste iagttagere – en evne som tager form i hans musik og hans ubetingede nærvær på scenen.

 

Der vil være support som optakt til koncerten af Perfectly Good Guitars Trio.

Perfectly Good Guitars Trio

Når Perfectly Good Guitars går på scenen i Blokhus, bliver det i det originale trioformat, ganske som da trioen blev samlet for 25 år siden.
For nylig er PGG genopstået som fuldt band, men denne aften kommer de tre originale medlemmer, uden bas og trommer.

Og det er erfarne kræfter, med slideguitaristen Olav Poulsen (Blues Jamboree, Frimer Duo, Nalle, Ivan Sand m.fl), sangeren og guitaristen John Olsen (Twang Factor, Bellami, m.m.) samt sanger og guitarist Morten Larsen, kendt fra mange nordjyske konstellationer.
Sidstnævnte fejrer i øvrigt 50 års scenejubilæum i år.

Perfectly Good Guitars spiller en skøn og veludført blanding af blues, country, og kendte klassikere.
Du finder Perfectly Good Guitars på samtlige digitale platforme, som Spotify, iTunes, osv. hvor du kan lytte på bandets seneste singleudgivelser.

Perfectly Good Guitars Trio

Olav Poulsen, Slideguitar
John Olsen, Vokal/Guitar
Morten Larsen, Vokal/Guitar

Bestil billet her