15
September

Things We Do for Love (TWDFL)

Peter Busborg/Jørgen Thorup/Ivan Pedersen

Things We Do for Love (TWDFL)

https://pastiebap.com/site-news/dlggrhv Hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med.

Så sandt som det er sagt, og præcis baggrunden for at medlemmerne af denne trio var NØDT til at samles!

https://kevinreillycollection.com/8i741efpeg Things We Do Buy Diazepam 10Mg Online Uk For Love er en fantastisk blanding af maximal rutine, forskellige vidtspændende karriereforløb med unikke musik-personligheder, der hver især excellerer på hver sin måde med det vokale udtryk og egen sangskrivning som speciale. De nye, fællesskrevne sange akkompagneres af Guitar, Piano og percussion – og hvis det ikke VAR så overrendt, så burde denne trio faktisk have heddet: De tre tenorer.

https://www.angelinvestmentnetwork.net/gmt5st4edo TWDFL spiller og synger melodiske rock-sange – oftest med vokalharmonier som gennemgående særkende. Repertoiret består af egne kompositioner fra sangernes egne solist-karrierer, samt trioens helt nyskrevne sange – MEN – fordi alle tre har savnet det bedste af den tidløse pop/rockmusik lige fra 70érne og frem til nu, udgør også covers af udvalgte klassikere i trioens egne arrangementer en del af set-listen.

https://partyhosthelper.com/sftqlxjztw Koncerterne, repertoiret og instrumenteringen er designet til det intime koncert-rum,

og nærværet mellem trioen og publikum er selve benzinen i deres vitale optræden, i et nærvær, som de  tre efterhånden er trænede i at overføre til også en større koncertsal.

TWDFL har her fra sin start et par væsentlige ambitioner: At sende enhver tilstedeværende hjem fra koncerten, nynnende og med et smil om munden, men også undervejs at udfordre sig selv musikalsk og kunstnerisk.

https://victoriamapperley.co.uk/3lbwubr Under Corona pausen har de tre sangskrivere arbejdet på nyt eget repertoire. Dette er blevet til albummet https://www.bobbimccormick.com/430tnexuv ”Vildeste Visioner” og lanceringen begyndte med udgivelsen af singlen ”On the road” m tilhørende video her i sensommeren. Der foreligger nu to singer med videoer på alle sociale medier samt YouTube, og vi har en tredje single i miks netop nu, og den vil ligge frik tilgængeligt i sommeren 22. Vi bliver faktisk spillet på DR og trioen vil med garanti være massivt tilstede i det ”offentlige rum” inden og op til koncerttidspunktet.

https://integraleuropeanconference.com/2022/11/17/4o0eb74a4k MEDLEMMERNES CVér

https://www.angelinvestmentnetwork.net/30r10gglmnn Peter Busborg Buy Xanax Generic Online : Startede professionelt i Funk Big Bandet Blast og har medvirket i et hav af Melodi Grand Prixer–i koret bag solisterne, hvilket førte til vokalgruppen 4our Like Us. Som solist har Peter Busborg 2 egne albums på CV’et og adskillige af DR´s https://militaryanalizer.com/itk2j4qc ugens u-undgåelige på samvittigheden. Senest set i https://thebirthhour.com/p94hedkgf Busborg.Ravn.Frovin Han er, som trioens to andre medlemmer også sangskriver og har skrevet sange til andre danske solister fra i den ene ende Buy Valium Xanax Online Sanne Salomonsen og https://care4needycopts.org/x6uj3zj2e Erann DD – til Order Xanax Online Usa Birthe Kjær og https://partyhosthelper.com/ux59rp15 Peter Vesth i ” den anden ende, alle sammen sange, Peter som oftest også har produceret. I https://victoriamapperley.co.uk/g7klnzz TWDFL – folder Peter sine vokale specialer ud i nogle af sine bedste egne titler samt i et par af de skønne klassikere, som præcis han mestrer bedre end nogen.

https://pastiebap.com/site-news/mpiahjj  

https://www.bobbimccormick.com/80boghaa57k Jørgen Thorup https://www.greenlifestylemarket.com/2022/11/17/9bganrf4af : Fra sin ungdommelige start som sangskriver og solist i sit første eget band, https://thebirthhour.com/hk0xst6wy V6, over sin karriere gennem 15 år som den velsyngende, ”nye” pianist i https://victoriamapperley.co.uk/sojj8lp46 Shubidua og frem til sin vokale frontposition for Hardinger Band og m.a.                       Jørgen Thorup har gennem årene markeret sig om en af landets allerbedste pop-rocksangere. Thorups CV er en pallet af forskelligartede indsatser i dansk musik: Komponist, sanger, pianist, frontmand, sidemand og musikpolitiker team-builder og inspirator/lærer i skolernes musik-undervisning. I https://pastiebap.com/site-news/v5neft1hsbs TWDFL excellerer Thorup med de bedste af sine egne sange, samt synger enkelte covers, sange som alle elsker, og de fremføres så ikke et øje er tørt.

https://partyhosthelper.com/e1kks5gwnoz Ivan Pedersen https://www.bobbimccormick.com/ocwtvjb1hkc : Trioens Grand Old Man, er her i sit 54´tyvende år på scenen som professionel tilbage på det slagtøj, han trak-terede i sin Aalborggruppe, https://kevinreillycollection.com/z407vealqm McKinleys med start i 1966. Herudover har Ivan boltret sig i popduoen Order Xanax India Laban, hos https://integraleuropeanconference.com/2022/11/17/474uknn Poul Krebs, i https://militaryanalizer.com/rwj66wz6xv Moonjam, i Buy Valium Scotland Backseat, gennem 20 år med sin trio, som solist i egen ret, i https://www.greenlifestylemarket.com/2022/11/17/snhs9toxgq Sing Sing Sing, og nu i https://care4needycopts.org/298t3xi TWDFL.  Pedersen har skrevet og indspillet mere end 20 albums over tid og har, samtidigt med sit musikpolitiske arbejde, overkommet at optræde i masser af TV shows i ind og udland og turneret i en række Europæiske lande. Adelsmærket var vel sangen: Love in Siberia på Billboards Hot 100 liste. I TWDFL synger Ivan de bedste af sine egne sange, og blandt klassikerne den sang, der har givet denne trio sit navn: Things We Do for Love (10 CC)

Bestil billet her

Kommende arrangementer

Kommende koncerter – muligt at bestille billetter ud for hver koncert. Oplev en koncert i hyggelige omgivelser. Gør aftenen til noget særligt og bestil også vor koncertmenu.

17

March

Herman’s Hermit

Fra 60’erne, gennem 70’erne, 80’erne, 90’erne og nu i det nye årtusinde er Herman’s Hermits “Still going strong”. Siden starten i…

07

April

McKinleys er tilbage på toppen! 

McKinleys er tilbage på toppen!  Det legendariske Aalborg-band McKinleys er atter på landevejene – og er klar til at give den max…

29

April

ONE NIGHT IN DUBLIN
Jetsmark Idrætscenter , Bredgade 140, 9490 Pandrup

Arrangementer afholdes i Jetsmark Idrætscenter , Bredgade 140, 9490 Pandrup ONE NIGHT IN DUBLIN will come to SPILLESTEDET BLOKHUS when…

26

May

Hallur Joensen

International countrysanger Hallur Joensen fra Færøerne gæster for anden gang SPILLESTEDET BLOKHUS. Hans karriere blev indledt i midten af 1990èrne…

17

November

Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt Solo I sit soloshow tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Humoristisk,…