22
November

Melanie Dekker

Sidde arrangement

Melanie Dekker & the Sensational Sidekick

Melanie Dekker, sangskriver fra Vancouver, Canada, er en født entertainer – forførende charmerende med den fascinerende dybe stemme og den særprægede rytmiske guitar stil. Melanie har gennem en årrække turneret i Europa og hendes turneplan fortæller at hun er kendt utroligt mange steder. Oplev hende når hun sammen med sine musikere gæster SPILLESTEDET BLOKHUS 22. november 2024.

Dekker’s imponerende stil spænder fra klassiske folkemusik-pop ballader til rock-popsange, hendes stemme ændrer sig fra blød til bedrøvet til forførende råhed. Lyden – stemningen – smelter i øret som chokolade gør på tungen.

Melanie Dekker har flair for øjeblikket, hun er god til at servere levende godbidder, en absolut delikatesse for ørerne. De autentiske sange om kærlighed og livet vækker følelser og længsler, – det hele kædes sammen af en smilende fortællende publikumsvant sangerinde.

Mange kender sikkert en af hendes sange, nemlig ”Boomerang ”, den har Alex Nyborg Madsen været flittig til at spille. Et par andre ørehængere er ”Hippie” og ”Until The Wind Stops Blowing in Denmark”.

Hun kommer fra Vancouver og har hollandske forældre – har optrådt med stjerner som Bryan Adams, Diana Krall og Faith Hill og turnerer ofte blandt sit store publikum i Europa.

Mela, (som hendes venner kalder hende) har udgivet 9 akustiske pop-albums og optræder med 80 shows om året i Canada, USA og Europa. I Danmark har du hørt Dekker på Kulturhuse landet over, Radio DK4, TV2/Fyn og Nibe Musikfestival & Skagen Musikfestival.

Bestil billet her