Mad og musik
De fleste af vore koncerter begynder kl. 20.00.
Mange af vore gæster vælger at nyde Nordstjernens lækre 2-retters koncertmenu som serveres fra kl. 18.00.
Som hovedregel tilbydes en forret og hovedret til prisen på kun kr. 200,- pr. kuvert.
Der serveres veltillavet mad af høj kvalitet. Vore gæster har rost vores koncertmenuer til skyerne.
Som en ny service for vore mange gæster, er det nu muligt at booke Koncertmenuen samtidig med koncertbilletten. Al booking, reservation og betaling foregår online.
Spillestedet Blokhus
Kirkevej 5
9492 Blokhus
Telefon (+45) 61660624
E-mail info@spillestedetblokhus.dk
Herunder ser du vores koncertmenuer for 2025:
Fredag den 31. januar 2025 Jacob Dinesen
Lakserilette med friske krydderurter, syrlig mayo, sylt og sprødt
Langtidsstegt kalveculotte med årstidens grønt fra blokhus kød og landbrug hertil nye kartofler og kraftig sauce
Lørdag den 8. februar 2025 De Vilde Kaniner
Spansk Serano skinke med hjemmelavet pesto, syltede løg toppet med brændt oliven støv og spæd salat
Helstegt kalvefilet med bagte rodfrugter og krydderurter. Hertil cremet svampesauce og smørristede kartofler
Fredag den 28. februar 2025 Tøsedrengene – Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen med band
Forret Røget okseculotte med løgpure’ og toppet med frisk salat og sprødt.
Hovedret Langtidsstegt oksefilet – champignonsauce – kogte kartofler vendt i persille og smør
Lørdag den 8. marts 2025 BIG COUNTRY SHOW
Koncert buffet
Fredag den 15. marts 2025 Anders Blichfeldt TIK TOK Show
Langtidsstegt kalvespidsbryst med glaserede skalotteløg, petit kartofler og kraftig sauce smagt til med trøffel
Panna Cotta med vanilje og rabarber.
Fredag den 28. marts 2025 Zididada
Hovedret: Rødvinsmarineret svinekam, pommes rissoles, frisk bønnesalat og rødvinssauce
Dessert: Karamelmousse, med saltet karmelpopcorn
Lørdag den 12. april 2025 Bryan Adams Tribute
Spansk Serano skinke med hjemmelavet pesto, syltede løg toppet med brændt oliven støv og spæd salat
Kalvespidsbryst med bagte rodfrugter og krydderurter hertil cremet svampesauce og smørristede kartofler
Fredag den 2. maj 2025 JOHNNY THE BLUES
Stegt unghanebryst med ramsløg gremolata. Serveres med kogte nye kartofler, med smør og drysset med friske krydderurter hertil let forårssalat og sauce surpreme.
Rabarberkompot med nøddecrumble og vaniljecreme.
Lørdag den 24. maj 2025 kl. 20.00 Hallur Joensen
Hovedret Balottine kyllinge – sauce suprême – knuste kartofler med hvidløg – frisk grønkåls salat
Dessert Hindbær mousse
Lørdag den 21. juni 2025 The Beatles Revival
Røget okseculotte med estragon mayo toppet med frisk salat og sprødt
Kylling Ballotine med brændte løg, puré lavet på persillerod, bagt persillerod hertil stegte kartofler samt sauce supreme.
Lørdag den 23. august 2025 The Boss
Kalvecoulotte med stegte kartofler, melonsalat og champagne sauce
Kærnemælksfromage
Fredag den 29. august 2025 AKADEMIET
Barbecue stegt svinekam serveret med stegte majs med bacon og grillede forårsløg. Hertil nye kartofler med persille og mild barbecue sauce
Syltede bær med Mascaponecreme og sprødt
Lørdag den 20. september 2025 ABBA cz
Hovedret Barbecue marineret svinekam – med blomkålssalat – stegte kartofler
Dessert Æble trifli
Fredag den 3. oktober 2025 The Rolling Stones
Braiseret oksebryst, med grov mos med selleri hertil glaserede rødbeder, bagte rodfrugter og cremet peberods sauce
Æblekompot på bund af makroner toppet med vanilje mousse
Fredag den 1. november 2025 Soul Kompagniet
Hovedret Langtidsstegt oksefilet – champignonsauce – kogte kartofler vendt i persille og smør
Dessert Citron Posset
Herunder ser du vores koncertmenuer for 2026:
Fredag den 7. marts 2026 The Streaplers
Kød
- Helstegt oksefilet
- Kryddermarineret svinekam
Salat
- Forårssalat med sprødt
- Salat med bagte rodfrugter, feta og græskarkerner
Kartofler
- Timiankartofler
- Knuste kartofler med urter og parmesan
Sauce
- Mild cremet pebersauce
Dessert
- Bærtrifli med knas og skum