Mad og musik
De fleste af vore koncerter begynder kl. 20.00.
Mange af vore gæster vælger at nyde Nordstjernens lækre 2-retters koncertmenu som serveres fra kl. 18.00.
Som hovedregel tilbydes en forret og hovedret til prisen på kun kr. 200,- pr. kuvert.
Der serveres veltillavet mad af høj kvalitet. Vore gæster har rost vores koncertmenuer til skyerne.
Som en ny service for vore mange gæster, er det nu muligt at booke Koncertmenuen samtidig med koncertbilletten. Al booking, reservation og betaling foregår online.
Spillestedet Blokhus
Kirkevej 5
9492 Blokhus
Telefon (+45) 61660624
E-mail info@spillestedetblokhus.dk
Herunder ser du vores koncertmenuer for 2022:
Fredag den 07. april 2023 McKinleys
Spansk Serano skinke med hjemmelavet pesto, syltede lød toppet med brændt oliven støv og spæd salat
Kalvespidsbryst med bagte rodfrugter og krydderurter hertil cremet svampesauce og smørristede kartofler
Fredag den 26. maj 2023 Hallur Joensen
Laksemousse med dild mayo, spæd salat, sylte og friske krydderurter
Helstegt kalvefilet med variation af græskar hertil en kraftig kalvesauce og timian stegte kartofler
Fredag den 11. august 2023 Johnny The Blues
Kalvecarpaccio med timian mayo, løgringe, sylt, peberrod og friskeurter
Unghanebryst med puré, bagt persillerod, sauce supréme og knuste kartofler med bacon og parmesan
Fredag den 1. september 2023 Dorthe Gerlach
Røget okseculotte med løgpuré toppet med frisk salat og sprødt Rosa stegt kalvefilet med årstidens grønt fra vores lokale landmand, stegte kartofler og svampesauce
Fredag den 15. september 2023 Things We Do For Love (TWDFL)
Carpaccio af okse med hjemmelavet pesto, syltede rødløg, parmesan og sprød salat
Marineret oksetykkam med bagte jordskokker vendt med friske krydderurter, rødvinssauce og timian stegte kartofler
Lørdag den 21. oktober 2023 The Dubliners
Marineret kalveculotte med bagt butternut squash, stegte svampe, kraftig demi glace og knuste kartofler med friske krydderurter
Brownie med hvidchokolade og ristede pistacienødder
Fredag den 17. november 2023 Anders Blichfeldt
Braiseret svinebryst med vinter salat og sauteret grøntsager hertil en portvinssauce og pommes fondant
Trifli med sæsons bær, sprød marengs og knas på toppen
Lørdag den 25. november 2023 Hemmelig solist
Krydderstegt svinekam med stegte gulerødder, syltede perleløg toppet med grønt hertil en vildt sauce og nye kartofler
Mandelkage med syrlig hindbær creme og frisk bær