13
September

Nanna Larsen & Ivan Pedersen

– En Harmonisk Sammensmeltning af To Musikalske Verdener
“UGENS ALBUM PÅ DR P5“, – uge 44 2023

To Solister: En sand Legende i musikbranchen med over 1 mio. solgte albums i Danmark, otte Grammynomineringer og topplacering på den Amerikansk Billboard, møder kvindelig singer-songwriter, med 3 soloalbums og flere hits på Japans Billboard-chart.

Og hvad har de to fra hver sin generation så til fælles? En stor fælles forkærlighed for den amerikanske sangskrivertradition Folk-pop og Country og noget så simpelt som hang til den gode melodi.

Første single On The Other Side of Us, sang vokalduoen live I TV2´s Go’morgen Danmark og blev af en af DR’s radioværter udnævnt til én af de smukkeste sange hørt i over ti år. Anden single og albummets titelsang Fortunate har kørt i A-rotation på P5 i over 20 uger.

Med placering af 3. single Elephant in the room udnævntes vokalduoens første album som ugens album på DR P5 i spil Dansk ugen, uge 44 i 2023, og live-tournéen rundt i landet er mange steder udsolgt.

Med sig har Nanna Larsen & Ivan Pedersen alle sangene fra deres spritnye album Fortunate, samt flere kendte og elskede klassikere. Sangerne stiller live op i en tæt, vellydende semi-akustisk kvartet, der lader vokaler, tekst og strengeinstrumenter stå sitrende og nærværende klart. Med sig har vokalduoen musikere fra øverste hylde: Ivans mangeårige samarbejdspartner; guitarist Lars Krarup, suppleret med det nye stjerneskud Lucas Pinarbasi på både pedal steel, bas og ak. guitars.

Som genrebetegnelse ville man kalde det Melodisk Americana parallel med tonen, kendt fra Robert Plant og Alison Krauss´ Raising Sands, og duoen The Civil Wars som her udvides med en hørbar nordisk tone.

Oplev den fængslende synergi mellem to bemærkelsesværdige kunstnere med fantastiske stemmer, der repræsenterer forskellige generationer og køn. Teksterne kredser om samtids-relevante emner og et levet voksenlivs kraftfelt mellem tab og taknemmelighed, kærlighedens dilemmaer.

Publikum:

“Hun er fantastisk. Jeg ku´ sidde en uge og høre på den kvinde” Lena Nystrøm

“Han er helt fantastisk, – synger så godt, så indlevet og med nerve.” Anita B. Sørensen

 

Bestil billet her