21
Juni

The Beatles Revival

Danse arrangement

The Beatles Revival er et af de bedste og mest succesfulde europæiske revival grupper blev dannet i 1996, og har siden spillet et sandt utal af koncerter i flere europæiske lande.

Grunden til bandets store succes finder man i en optræden i verdensklasse både hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scenekoreografi samt visuel lighed med de originale Beatles.

Bandets repertoire består af omkring 60 af Liverpool-legendernes bedst kendte numre. Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles’ studieindspilninger og audio og video optagelser fra live koncerter. Takket være denne fremgangsmåde, er gruppen ikke kun i stand til at spille numrene perfekt, men bandet får også stemningen og atmosfæren omkring hver komposition frem.

På samme måde er bandet meget opmærksom på originaliteten af udstyr. Hver detalje er vigtig. Med brugen af originale VOX-forstærkere, Rickenbacker og Epiphone guitarer, den berømte Hofner Violin Bas og Ludwig-trommerne, opnår orkesteret en lyd som er fuldstændig identisk med den originale.

Ydermere bruger gruppen 3 sæt nøjagtige kopier af Beatles’ scenetøj, og er endda opmærksom på de originale Beatle Chelsea Cavern Boots, forkromede VOX-stativer, flerfarvede plakater og mange andre ting som tilsammen skaber det perfekte image ned til mindste detalje.

Samtidigt går bandet ikke på kompromis med scene-koreografi, men går efter absolut autentisk fremtoning. Alt har betydning, – sceneopstilling, en venstrehåndet bassist – et element af afgørende betydning for et autentisk Beatles image – ja, selv de typiske bevægelser man kender fra koncerter med Beatles er blevet studeret på videooptagelser, øvet og kopieret til detaljen.

En koncert med The Beatles Revival Band bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles som er på scenen.

Forskellen er simpelthen ens… !

Takket være denne autentiske fremtoning i lyd, image og optræden har bandet været hyret til at spille support til Britiske legender som The Animals, Joe Cocker, The Rubettes, The Searchers og Smokie, ligesom bandet flere gange har optrådt på forskellige TV-kanaler.

Desuden optrådte bandet selvfølgelig på ”The 20th Anniversary 1983 – 2003 Liverpool Beatle Week” i den berømte Cavern Club.

Også i Tyskland til ”Hamburg Beatles Konvention” var The Beatles Revival selvfølgelig på scenen.

Flere berømtheder som f.eks. fodboldspilleren Ruud van Nistelrooy og Formel 1 kørerne Tomas Enge, Niky Lauda og Alan Prost har engageret bandet til deres private fester.

En ekstra detalje er, at The Beatles Revival Band er det eneste coverband som samarbejder med folk som arbejdede med de rigtige Beatles i tresserne. I England er der tale om Beatles sekretær Alistair Taylor og Beatlernes første manager Alan Williams. I Tyskland er der samarbejde med den originale Beatles promotor og indehaver af den berømte ”Star Club”, – Horst Fascher.

Bestil billet her